onsdag 1 april 2009

» belle & bulle

Vi har haft besök av (förhoppningsvis) Rebells nya matte, Anita, idag. Hon hade med sig sin dotter och dennes son som blev mycket förtjust i lille Belle. Den lille pojken satt och gosade med honom på golvet och dom fick inte nog av varandra. Rebell slickade honom döblöt i hela ansiktet och bara ville kela med honom. Anita verkade också gilla honom men hon tyckte dock att han var ett par storlekar för stor. Det är synd eftersom dom bor i Emmaboda och det hade varit perfekt om Rebell slapp flytta för långt bort. Vi vill ju så gärna hålla kontakten med den nya ägaren och kanske åka och hälsa på när han kommit till ro och rätta. Anitas dotter verkade tycka om Belle jättemycket och förhoppningsvis så kan hon kanske övertala sin mor.
Hoppas det här löser sig snart. Det är svårt att få vardagen att gå ihop när Simon jobbar. Nu när han kör natten funkar det kanonbra tycker jag men snart blir det väl tvåskift igen. Man får hoppas på att han får gå natten ett par månader nu får tvåskift är ett jävla skit egentligen. Tar tid att komma in i rutin i eftermiddags-veckorna och sen när man väl har gjort det - ja, då börjar det om igen när han går över till förmiddagsskiftet. Jävla påhitt, det där.

Har pratat om att åka in till Växjö imorgon för att köpa födelsedagspresent till brorsan. Han fyller 19 år på måndag (6 april) och då blir det kalajs i Kosta. Vad vi ska köpa tänker jag såklart inte tala om ifall han är här och tjuvkikar. Det tror jag ju dock inte. Vem vill läsa om sin storasysters svensson-liv egentligen? Han har ju såå mycket viktigare saker (The Simpsons och Msn) att tänka på.
Ska bli kul att åka dit på måndag. Han ska laga förrätt, middag och efterrätt helt själv så det ska bli mycket intressant. Lyckas han få mina kräsna smaklökar att smälta så kommer jag anställa honom på min födelsedag. För det finns inget i hela världen som jag är så dålig på som att laga mat. Kanske är det för att jag tycker det är så förbannat tråkigt eller så är jag bara helt kass. Simon lät mig göra köttbullar och makaroner för ett tag sedan. Det skulle han inte gjort. Makaronerna blev inga makaroner - utan gröt. Jag tror det är den hemska incidenten som gett mig matlagnings-fobi. För vilken människa i världen kan inte laga simpla makaroner?
Några moves i köket har jag ju dock. Simon verkar väldigt förtjust i min köttgryta med potatis och gräddsås som mormor lärt mig. Men det är väl det enda.
Baka är jag i och för sig en hejare på. Förutom kanelbullarna jag slängde ihop förrförra veckan. Dom blev inget vidare men det berodde kanske på lite stress inför kakkalaset vi hade hos mamma dagen efter. Får skylla på det. Man kan ju inte vara bra på allt.

Dagens örongodis: Goo Goo Dolls - Stay with you

2 kommentarer:

Simon sa...

Å när blir det gryta då? var väl längesen nu?

puss

Agnes sa...

Hoho, det får väl bli nästa vecka då kanske. Om jag kommer ihåg hur man gör;) puss!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam