onsdag 15 april 2009

» dopklänningen

Houston, we have a problem. Efter att mormor och jag käkat frukost idag så började vi rota runt i jakt på dopklänningen som Liam ska bära. Jättegammal klänning som både min (biologiska) morfar, hans bröder, mamma, brorsan och jag döpts i. Tyvärr så har 19 år i en låda satt sina spår. Den hade gulnat en hel del samt på tok för tight runt halsen. Kommer bli lite knivigt att få den i ordning igen. Ringde svärmor för att höra om hon möjligen hade Simons dopklänning kvar men den hade visst brunnit inne. Typiskt.
Har kollat runt på nätet och letat och jämfört priser. Vill man ha en riktigt fin med brodyr och sånt trams kan man få betala jag vet inte hur mycket. Vår ekonomi är ju inte speciellt tät just nu så en klänningen för ett par tusen är inte att tänka på. Kalajset kommer kosta en hel del också för den delen. Men! Efter en timmes letande hittade jag en för 349 kr på “Up to 12” i Nybro. Får väl åka och kika på den i alla fall så får vi se sen.

IMG_1434

Liam är redo för frukost hos sin gammelmormor!

1 kommentarer:

bagerskan sa...

vad tråkigt med dopklänningen, men skönt om det löser sig med den nya.
Vi har äntligen fått ett datum till dopet, hoppas allt går som vi hoppas.
Ja det är mycket att tänka på och mycket som ska handlas, men kul är det!
Vi ses på måndag, kram Karin

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam