torsdag 2 april 2009

» växjö

Nu är nog fasen våren här för att stanna. Så skönt! Jag blev till och med attackerad av en humla i eftermiddags när jag störde hans kalasande på blommorna i landet. Eller ja, han surrade förbi lite lätt men det hindrade inte mig från att skrika som en liten flicka och kuta in i huset igen. Usch, läskiga kräk det där.


Vi har varit i Växjö och handlat lite och kom hem bara för en stund sen. Köpte, som sagt, födelsedagspresent till brorsan. Vi får väl hoppas han blir glad! Var även inne på KappAhl och inhandlade lite nya kläder till Liam. Tre par byxor, ett par tossor och en skittuff skjorta fick det bli. Hade en jäkla massa rabattkuponger vi fick på BB som kom till användning. Skönt att vi åkte in redan idag så kan vi ta det lugnt resten av helgen. Simon ska ju inte jobba i natt nämligen. ITT Flygt har infört nåt mysko så det är tydligen ingen som får jobba fredagar fram till semestern. Tror det var så det låg till i alla fall. Fan. Måste börja lyssna när Simon pratar om sitt jobb..

2 kommentarer:

bagerskan sa...

Jisses vad han är lik dig, mamma upp i dagen!!

Kram Karin

Simon sa...

Jo det vore ju en fördel om du lyssnade när man pratade ;) vi får inte jobba fredagar året ut, är det som gäller men det hinner förmodligen ändra sig 5 gånger innan vi är vid årets slut....men som sagt öppna öronen....puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam