lördag 25 april 2009

» sjukling

Mamma har precis åkt efter en snabbvisit och Simon har kört upp till IP för att kolla pojkarna spela fotboll.

Vi var i Nybro igår och handlade. Köpte storpack med blöjor, våtservetter, hundmat, toapapper, tvättmedel och ersättning till Liam. Hann faktiskt med en hel del måste jag säga. Det brukar annars ta oss ett flertal timmar att åka och handla, men vi var hemma redan efter tre timmar. Rekord?
När vi kom hem igen satte Simon upp hyllorna och köksbordet. Känns skönt att målningen är färdig nu så man kan lägga energi på annat. Ska i alla fall lägga in lite för- och efter-bilder med, kan inte nu eftersom Simon snodde med sig systemkameran och bilderna är inte överförda till datorn än. Det får bli lite senare helt enkelt.
Efter att vi var färdiga lagade jag middag. Hemmagjord pizza med ost, skinka, champinjoner, ananas och kebabsås från Viktoria. Inte dumt alls!
Senare blev Simon upplockad av svärfar, dom skulle såklart till IP och titta på säsongens första A-lagsmatch mellan Kosta och Johansfors. Eftersom jag är ifrån Kosta och bor i Johansfors så hejade jag på båda. Tack och lov så sa jag inte Kosta! Dom förlorade nämligen med 11-0. Fan vad pinsamt, man får ju skämmas.

Kände mig ganska hängig igårkväll sen, lite tjock i halsen och fick lock för öronen hela tiden. Tryckte i mig Alvedon och hade hoppats på att jag skulle kunna sova bort det. Men icke. Under natten har halsen svullnat upp rejält. Är inte speciellt förkyld och någon feber har jag inte fått än, men det kommer väl det med. Förbannade skit också.
Simon försöker ta Liam så mycket som möjligt så jag inte smittar ner honom. Han har ju precis blivit någorlunda frisk igen så det vore ju synd.

Ikväll ska vi grilla. Det blir grillspett, klyftpotatis och hemmagjord tzatziki. Hoppas mina smaklökar håller sig i form tills dess.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam