söndag 12 april 2009

» bla blaa blaaa..

Nu är man helt färdig och förbi. Har varit på ännu en påskmiddag men idag var det hos morfar och Lucia i Skruv. Man måste vara rätt så utvilad för att kunna ta sig igenom en hel middag på det där stället för att inte dö av magsår och huvudvärk. Ungar överallt som ska leka och busa och som inte ger sig i första taget. Men det var trevligt i alla fall, många av gästerna hade inte träffat Liam innan och alla hade köpt presenter till honom. Jättegulliga kläder och alla i färger som passar Liam bäst, ljusblått, brunt och beiget. Har fått pippi på det sen han föddes. Brun barnvagn, ljusblåa filtar och snuttisar, beigea och bruna ytterkläder och beige bärsele. Tycker att han passar så bra i dom färgerna eftersom han har så mörka ögon och mörkt hår. Får vi en flicka blir det väl brunt och rosa kanske.
Lucias son Jacek och hans fru Magda har två barn, Jesper och Martina. Dom sa att om vi behövde kläder och leksaker så hade dom lådvis hemma som vi gärna fick ta över. Skitbra! Älskar att köpa massa söta kläder till Liam, mer än vad han egentligen behöver, men det kostar ju också såklart! Han växer ur allt så snabbt med. Vi ska åka och hälsa på dom i Hovmantorp en dag och kika på vad dom har undanstoppat i alla fall. Kul! Som julafton för en annan ju!

IMG_1340IMG_1307IMG_1265IMG_1336IMG_1291IMG_1322IMG_1257IMG_1309

Vi kom hem igen vid kvart i nio ungefär. Skulle egentligen åkt till Nadde och Jörgen men sen blev det lite för sent för det. Ägnade istället en timme åt att blarra med henne per telefon om allt mellan himmel och jord. Så som det oftast brukar bli när vi sätter igång!

Simon är full för övrigt (säger det bara för att han bad mig att inte nämna det här på bloggen, lite skoj måste man ju få ha). Morfar hällde i honom både öl, grogg och ett par snapsar och då bli Simon pratglad, nästan lite för pratglad. Så pratglad att jag måste släppa allt för att lyssna intensivt på varje ord. För gör jag inte det så får jag bara igen det sen när det är dags för mig att prata. Lyssnar inte han på mig så blir jag skitförbannad, och det vet han om. Så ja, han har verkligen passat på nu. Onykter och pratglad, det är min karl det.

2 kommentarer:

Simon sa...

din röööööööööööööööööööövvvvvvvvvvvvv.;)

Agnes sa...

muahahaaa :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam