lördag 11 april 2009

» maola å de då va

Simon har idag gått loss på köket. Vi har pratat om att måla om dölänge och i somras så köpte vi färg för att komma igång. Men är man gravid så får man inte måla med lackfärger så projektet las på hyllan. Men nu är det dags igen! Simon och Adde har tagit ner barbordet, hyllorna, tavlorna och allt annat smått och gott. Spacklat litegrann också. Vi har bröstpanel i köket (usch ja, vad fult!) som ska målas vit men måste först grundas. Ska måla allt det först innan det blir väggarnas tur. Lättare att tejpa längs listerna istället för väggarna då färgen oftast följer med och man får börja om igen. Ska ta lite före- och efterbilder tänkte jag. Nu har vi redan plockat ner allt så man ser ju inte direkt hur det såg ut från början. Men det spelar väl ingen roll. Det är slutresultatet som är viktigast!
Källartrappen målade jag igen igår innan maten. Skönt att ha den färdig nu så man kan lägga tiden i köket istället.

PA300087

Så här HEMSK såg
trappen ut när vi flyttade in…




IMG_1214

…och så här blev det!
Lite skillnad kanske?


Adde har sovit här inatt med. Vi käkade bakad potatis, bacon-purjolöks-kladd och kyckling-vitlöks-kladd till Talang igårkväll. Lärde lillebror att spela Gin Rummy med och det verkade gå hem.
Mamma kom innan. Hon hjälpte mig att bada Liam medans Simon röjde i köket. Tog en runda med barnvagnen och hundarna också i det fina vädret.

Börjar bli dags att göra sig i ordning lite så man ser någorlunda vettig ut. Vi ska vara hos Liams farmor i Nybro klockan 18:00 på påskmiddag. Lisa och Tommy kommer också förstås. Får se om han kan charma svärmor. Muahaa.

2 kommentarer:

bagerskan sa...

Va snyggt!! Önskar min man vore lika händig... Vår hall är snart inne på sin 4:e månad, går sååå långsamt. *suck*
Kram kram Karin

Simon sa...

roligt att något tycker att man är händig annars brukar man bli jämförd med ett kylskåp :) tur man har andra fördelar ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam