söndag 5 april 2009

» wii-hoo

Usch, vilken dryg dag. Vi gick inte och la oss förrän vid 5 i morse. Det blev kanske lite för mycket av det goda för en del? Tommy och Simon var pretty packade får man lov att säga. Jag höll mig till två öl och det räckte för mig. Man får ta det sakta men säkert, har ju inte druckit sen Kristi Flygare förra året. Drack i och för sig knappt någonting innan jag blev gravid heller. Sambo-livet har tagit fram nykteristen i mig kan man säga. Men till sommaren blir det nog lite mer. Då kan man sitta ute i solen, grilla med vännerna och ta ett par glas kanske.

Tommy och Lisa åkte hem vid 14-tiden idag och resten av dagen har vi bara legat i soffan och slötittat på film. Jag somnade efter halva "Beck" kanske jag ska tillägga. Totalt borta och förbi efter en lång natt med "Wii Sports" och det tokgalna spelet "Med andra ord".


Imorgon ska vi till Kosta på kalajs. Bror min fyller, som sagt, 19 år! Vi ska vara där klockan 15 och det ska bli mycket spännande att se vad kocken slängt ihop för en trerätters-middag.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam