måndag 6 april 2009

» liten har blivit stor

Nyss hemkomna från Addes 19-årskalajs i Kosta. Han hade lagat en förvånansvärt god middag. Jag var lite orolig först eftersom jag är ganska kräsen vad gäller konstiga rätter. Men mja mjo, VG+ får jag nog ge. Nu väntar jag bara på att han ska öppna egen restaurang för det skulle passa honom alldeles utmärkt! Han kan ju alltid anställa mig som diskplockare.
Morfar fyller 70 år i sommar och dom ska ha fest i Folkets Hus. Vet att dom varit på jakt efter någon som kan fixa käket. Tipsade dom om den goda grekiska buffén som görs på Don Camillo i Kosta. Men nej, nu har dom anställt brorsan. Adde blev jätteglad.. och högfärdig förstås!

CIMG3343CIMG3349CIMG3353

Mormor, Arne, jag och Simon lade ihop till hans paket. Eftersom han ska tatuera sig på söndag så köpte vi ett presentkort på Wild Tattoo i Växjö för 1000 kr. Den tatueringen han ska göra kostar ännu mer men det blir ju en liten hjälp på traven i alla fall.

CIMG3355Liam är trött efter kalaset…

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam