måndag 30 mars 2009

» wake up, gullebulle

Väntar på att Liam ska vakna och få i sig lite mat. Han har sovit i nästan 2-3 timmar nu och fortsätter det så här blir det inget sova inatt för varken hans eller min del.

Morfar och Lucia har varit här idag. Ja, vi fikade. Dom hade med sig hembakade kakor och så hade dom köpt en liten mysdress till Liam. Man kan väl nästan påstå att dom är stammisar på Family House nu.

Bärselen som vi köpte i lördags har Liam fart runt i idag. Men njaa, det var ingen höjdare. Han satt där och hängde i knappa 10 minuter innan han blev lite kinkig och fick komma ner till sin mammas trygga famn igen.
Babysittern däremot verkar han gilla. Han sitter, i alla fall för det mesta, och jollrar, pratar och skrattar. Gullebulle!


Imorgon så ska jag och Liam till mamma i Kosta. Vi ska upp till glasbruket och hälsa på i måleriet och kanske i hyttan. Tjejerna i måleriet har tjatat om att vi ska komma så nu börjar det bli dags innan dom förflyttas till Åfors glasbruk. Ska bli skoj att komma iväg litegrann. Kanske gå en sväng på Outleten också.

Nu hör jag Liams ljuva tonarter i vardagsrummet. Dags att susa iväg!

1 kommentarer:

SARA E sa...

Alltså han är helt underbart söt den lille gossen <3


Agnes jag har just appdaterat min blogg..hahaha...
ska bättra mig.. :P

Pussåkram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam