torsdag 16 april 2009

» kladda

Nu äntligen är man färdig för dagen. Har spacklat, slipat, tejpat, täckt golv och målat väggarna i köket sen klockan två i eftermiddags. Blåsor på händerna och färg från topp till tå. Trodde inte vi skulle hinna klart väggarna ikväll men fy tusan vad skönt att vi gjorde det. Nu är det bara (den förbannat fula) bröstpanelen och listerna som ska målas vita.
Imorgon så ska Liam till Kosta och sova hos sin mormor utan oss för första gången. Känns lite sisådär förstås. Men han måste ju om vi ska kunna måla med den vita lackfärgen, inte så bra för småttingar att andas in dom ångorna.
Rebell ska bo i Emmaboda hos Tobbe Tång över helgen. Kanske hämtar honom redan på lördag, vi får se. Men man kan ju alltid hålla tummarna för att Tobbe ska bli kär och behålla honom. En bättre husse finns nog inte. Diesel får stanna hemma här hos oss, han är ju så tyst och lugn. Har fått låna en lina av Lisa så att vi kan ha honom ute i trädgården medans vi kladdar i köket. Kan han ligga och sola, den lille latmasken.

Nu ska jag ta en dusch och förhoppningsvis få bort all jäkla färg. Håret är fullt av spackel och slipdamm med. Lycka till! Efter duschen blir det att krypa ner i soffan, pusta ut, kika på en film och bara päsa.

Förresten, gubben har blivit bloggare.
Kika in så blir han glad!
Simons Blogg

2 kommentarer:

bagerskan sa...

Hej, när ni är klara är ni varmt välkomna hit och renovera lite mera! *ler* För här går läskigt långsamt...!!
Kram Karin

Malin sa...

Modiga du som fixar att lämna Liam över natten. Jag har fortfarande inte lämnat ifrån mig Maximilian och han är..... 20 månader ;)
Ha en skön helg med allt renoverande! Ses på måndag!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam