tisdag 14 april 2009

» hela tjocka släkten

Simons kusiner har varit på besök idag. Agneta, Tove och dennes barn (?) tror jag. Har ingen riktig kläm på den sidan av släkten om jag ska vara ärlig. Har mest träffat svärmors alla syskon och deras barn.
Min släkt ska vi dock inte bara tala om, Simon måste ha ett helsike att komma ihåg alla. Han säger alltid att jag har “dubbelt” av allt. En biologisk morfar, en adoptiv-morfar, en styvmorfar, styvmormor, styvmorbröder, halvmoster, halvmorbror, styvmor, styvsyskon, en hel hop med farbröder, miljoner kusiner, 2 miljoner kusinbarn och jag vet inte hur många sysslingar och pysslingar det finns. Listan kan bli lång och jag har faktiskt funderat på att sätta igång med ett släktträd. Finns en kul sida faktiskt, My Heritage, kolla in den! Kan vara ganska kul att pilla lite med sånt när tid finns. Man kan lägga in bilder, födelsedagar, adresser till alla och så vidare. Pillerill!

IMG_1425Annapanna har varit här en liten sväng idag också. Blossat och snackat lite skit på verandan, som vi brukar göra. Vi träffas inte så ofta längre sen våra pojkar kom. Ändå bor hon bara några hundra meter bort. Lite trist att det blivit så men vi får börja jobba på det helt enkelt. Blir skillnad sen när Liam och Alvin blir lite äldre, skiljer ju bara två månader på dom. Så kan dom krypa omkring och banka varandra i huvudet med leksaker och busa lite. Liam är ju inte så mycket för att ta i saker och leka ännu, men det kommer väl!

Imorgon ska mormor och jag ut på hund- och barnvagnpromenix. Ska bli härligt och håller tummarna för att solen håller sig framme. Liam och jag ska hälsa på Anna och Alvin med medans Simon sover och Chrille jobbar. Har inte träffat Alvin på dölänge nu. Bara han inte blir rädd och skriker när han får syn på mig, stackarn.

Än så länge har jag inte fått något grus i ögonen så jag hade tänkt dona lite i köket nu. Spackla och slipa lite medans plutten nanar. Så kanske, kanske jag kan måla en vägg imorgon. Har kollat upp allt med färg och om det kan vara farligt för spädbarn att andas in. Men vattenbaserad är helt ofarlig, bara man har ett fönster öppet. Lackfärgen ska vi dock vänta med till helgen då Liam ska vara hos sin mormor i Kosta. Blir första gången vi har barnvakt över natten och hoppas innerligt att jag inte kommer att falla i gråt och vilja hämta hem honom igen efter en timme. Litar såklart på min mamma men känns ändå konstigt att inte få ha honom hemma. Men någon gång måste ju vara den förste.

4 kommentarer:

Simon sa...

Hej älsklingen hittade ett jättefint hus tyvärr så låg det i en by som jag aldrig kan tänka mig att bo i....

Agnes sa...

Var?!
Har fastnat med inbjudningskorten. Du ska få se dom så beställer vi dom så fort Carina ringt i veckan. Hittade en sida med bra tips inför dopet, http://www.dopguiden.se/index.html
gå in och kika lite om du hinner!

Simon sa...

I Boda....dit får du mig aldrig.....Puss

Simon sa...

http://liamspappa.blogspot.com/


inte lika bra och snygg som din men en början iaf...du för hjälpa mig lite med designen snart...puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam