torsdag 9 april 2009

» pillerill

Dagen började med stress, inte bra! Mormor och jag hade bestämt oss för att åka en sväng till Nybro och kika lite klockan 10 sharp. Kvart i 11 vaknade jag med ett ryck. Mobiltelefonen låg jag med i handen och kramade om. Antagligen hade jag stängt av alarmet och somnat om igen. Stressade upp, på med kläderna och ut med hundarna en runda innan avfärd. Det fick bli en fruktsoda till frukost i bilen. Inte för att jag käkar frukost annars, det händer någon gång ibland. Måste bli bättre på det.
När vi var hemma igen så hade mamma kommit för att gosa med sitt barnbarn. Hon stannade ett par timmar och drack kaffe.

Jag har gjort något idag som jag pratat om dölänge. Målat om vår trappa! Den såg förfärlig ut. Målade den för ca två år sen när vi flyttade in men nu var den totalt avskavd av hundarnas klor och annat. Att ha en vit trappa är inte speciellt smart med två hundar som släpar in både lera och grus. Men den är ju finare nu än den var innan. När vi flyttade in var den GUL med GRÖNA kanter. Inte så snyggt! Hade den varit helt pure i trä hade vi ju inte målat den utan låtit den vara. Aja, fin blev den i alla fall och känns lite fräschare när det kommer folk!

Tommy ringde innan och undrade om vi ville komma och grilla imorgon. Tror det får bli en annan gång. Har så mycket som jag vill pilla med här hemma som vi annars aldrig hinner med på helgerna. Ska måla trappen en gång till imorgon sen ska jag gå loss på garderobsrensningen hade jag tänkt. Kanske snygga till det lite på verandan också. Grilla kan vi ju göra hela sommaren sen, det hinner vi ju med menar jag.
På lördag ska vi kanske på påskmiddag hos svärmor i Nybro. Vet inte vad dom har kommit överrens om. Och på söndag blir det middag hos morfar. Måste ju visa upp Liam för allihopa!

Pillade litegrann med inbjudningarna till Liams dop igår kväll när jag inte kunde sova. Ska göra lite olika alternativ som Simon och jag kan välja mellan. Olika bilder, typsnitt, färger och så vidare. Det blir ju inga speciellt religiösa inbjudningar med kors och sånt. Men det spelar väl ingen roll? Då är det ju kanske bättre att ta såna sen när man ska skicka “tack”-kort.
Måste åka in till NetonNet och handla hem bläckpatroner sen är det bara att printa och köra!

Ett alternativ:

Namnlöst-1 kopiera

Nu ska Simon och jag slänga oss i soffan och kolla på tv. Kanske blir det en liten Gin Rummy också?

1 kommentarer:

Malin sa...

Ååååh, vilka snygga kort! I vilket program gör du dem? Vill ju också ha sånna snygga små saker till namngivningen!
Glad påsk på er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam