tisdag 28 april 2009

» grodan boo-ooo

Simon är ute och donar med bilen och jag passar på att blogga litegrann om dagen som varit. Liam sitter här bredvid i sin älskade bilbarnstol och suttar på sin favoritsnuttis – grodan. Igår döpte han faktiskt sin gröna lilla vän, det blev Boo-ooo.

IMG_1577 Liam och Boo-ooo

Nu är äntligen efterkontrollen avklarad, skönt att slippa grubbla över det mer. Pia kollade mitt blodtryck som oftast ligger normalt, även denna gång. Urinprov och blodprov var det också normala värden på. Vi pratade lite om förlossningen, hur det kändes och hur det gick till. Hon skrev även ut p-piller till mig för gravid vill jag inte bli igen förrän om ett par år i alla fall. Sen var det dags – gynundersökningen. Fy tusan vad skakis jag var och alldeles högröd i ansiktet. Hon lät mig klä av mig ifred och sätta mig i stolen. Där låg man och gresade och spände mig det gjorde jag väl det med. –“ Föörsööök aatt slaappnaa aav, Aagnees.” Pia försökte lugna mig med sitt seeegaa tonfall. “Deettaa äär heelt friviilligt såå viill duu iinte såå beehööveer duu iinte..” Frivilligt? Vafa… och det säger du nu?! Men det gick i alla fall. Allt såg bra ut och mina tre stygn var läkta. Det hade inte varit speciellt kul att bli sydd igen och ha ont, så det var skönt.
Efter besöket stannade jag till på Apoteket. Plockade ut p-pillren och köpte Borago och en luskam till Liams hårbotten. Han har nämligen fått gul-vit skorv längs med pannan. Det kanske syns på bilden. Vi får se om det hjälper, känns bara lite läskigt att behöva kamma bort det.

Har pratat med Evelina idag via sms. Jag ska åka dit och hälsa på nästa vecka. Har ingen bil när Simon jobbar så jag kommer liksom aldrig iväg. Men nästa vecka ska han börja cykla till Flygt så då får jag ha bilen litegrann. Måste åka och titta på Eve och Andrés nya hus. Kan vara skönt att komma iväg lite, bara Liam och jag. Hinner jag så ska jag stanna till hos mamma och Nadde med. Annars får det bli en annan dag helt enkelt.

Nu ska jag och sonen mysa framför TV:n i vardagsrummet. Tisdagar är heliga för mig då tv-tablån är fullspäckad med alla favoritprogram. Jag paxar TV:n och Simon sitter här inne i datarummet/kontoret/gästrummet och spelar Football Manager. Men det har han väl inget emot, fotbollsnörden?

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam