måndag 27 april 2009

» nuuuude

Agas för morgondagen, börjar bli lite halvt nervös nu faktiskt. Ska på efterkontroll hos Pia klockan 15:30. Skulle egentligen åkt in förra veckan men då var det swosch in till barnakuten med Liam så jag fick avboka. Usch, jag vill inte dit.
Trodde jag skulle bli bättre på det här efter förlossningen. Nakenhet alltså. Efter ett dygn med hönan i vädret på BB borde jag ju ha blivit lite mer bekväm i mig själv. Men jag har alltid varit lite fin i kanten med sånt. Visar inget i onödan, om man kan uttrycka det så. Jag borde egentligen inte känna så. Har växt upp med en mamma som kastat pattarna vind för våg där hemma. Utan att skämmas eller bry sig det minsta. Men jag vet inte. Hade jag känt mig bekväm och stolt över min kropp så nog fan hade jag valsat runt i bikini året om. Men nu gör jag ju inte det, aldrig gjort. Och absolut inte efter att ha burit ett barn i nio månader. Sån är jag och jag kan inte hjälpa det.
Men alla är vi olika och tur är väl det.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam