tisdag 7 april 2009

» meatballs

Simon lagar middag i köket, köttbullar och makaroner, medans jag bara går omkring och gör nada. Har varit helt död hela dagen och jag fattar inte varför. Har fått sova ovanligt många timmar så borde känna mig utvilad och pigg, men nej. Men imorgon då jäklar. Liam och jag ska till BVC klockan 10 sen ska jag hem och ta itu med garderobsrensning nere i källaren. Har skjutit upp det för länge nu så det börjar bli dags.

Ringde till prästen, Carina, igår för att prata lite om Liams dop men hon svarade inte och hon har heller inte ringt upp. Så måste försöka få tag på henne. Pyret är ju snart 2 månader och dopet måste snart bli av INNAN han växer ur dopklänningen. Mormor har den hos sig för tillfället och hon har lovat att göra den iordning till oss. Jättefin och gammal klänning som både min (biologiska) morfar och hans bröder, mamma, jag och brorsan döpts i. Har funderat på ett datum till dopet. Slutet på maj eller i början av juni tycker jag låter ganska bra. Får bara se till så det inte krockar med morfars 70-årsfest och Addes student. Det hade ju inte varit speciellt lyckat.

Nu ska jag fortsätta att slå dank och göra nada och ingenting. Vilken härlig tisdag! Not.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam