tisdag 28 april 2009

» tatuering

Anna var här för en stund sen. Rökte och snackade lite skit på verandan. Hon skulle egentligen bara kommit förbi en snabbis och sen ut på kvällspromenad men när vi väl sätter igång kan vi hålla på i timmar. Vi träffas ju inte lika ofta nu som när vi var gravida samtidigt. Det blir ju lite knepigt med när småttingarna drar på sig förkylningar för jämnan. Inte så bra och smitta ner varandra heller. Men vi får ta tag i det här snart. Träffas mer. Hon bor bara några hundra meter bort men ibland skulle man nästan kunna tro att vi bodde på olika kontinenter. Men självklart kommer man ifrån varandra när det kommer smått, blir ju så mycket annat att tänka på.
Blir lite roligare sen när Liam och Alvin börjar krypa runt och kan leka tillsammans. Alvin är ju två månader äldre så han är mer före Liam. När dom sen kommer upp i sju, åtta månaders ålder är dom nog lite mer jämna i utvecklingen så då blir det ju skillnad.

Jag har blivit jättesugen på en tatuering till. Varje gång jag ser brorsans nya börjar det klia fingrarna. Satt och pulade lite i Photoshop igårkväll. Vet att jag vill ha Liams namn men ska jag ha med eller utan personnummer? Vad tycker du? Kan vara lite kul att ha namnet på handleden och sedan fylla på om det skulle komma fler småttingar.

ett namn - personnummer

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har skaffat en tatto där med mitt barns namn och där står det personnummret så jag tycker att du skall ha personnummret för jag blev väldigt nöjd. kram

rickard sa...

Jag har namnet Liam på min handled! Med texten old english! Skit snyggt blev det:-)

madelene sa...

den blev riktigt snygg som tusan. sån ska jag också gör fast med min dotters namn o personer. hehe

Anonym sa...

hur kan man testa och gör så ? :) ska själv göra fast vill testa lite

Agnes sa...

Anonym
Jag tog ett kort på min handled och öppnade upp i Photoshop. Sen testade jag mig fram med olika typsnitt och storlekar :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam