onsdag 11 november 2009

» trist onsdag

Den här dagen har varit lång och trist, måste jag säga. Det blir ju mörkt redan vid fyra (om inte ännu tidigare) och man tappar helt tidsuppfattningen och tror att klockan är mer än vad den egentligen är hela tiden.

Bissingarna spökar fortfarande för Liam. Inte lika mycket om nätterna då han sover riktigt bra nu, men om dagarna. Idag har han sovit sammanlagt 30 minuter på hela dagen vilket är lite då han annars nanar cirka 60 min tre gånger per dag. Alltså har det varit riktigt grinigt och någon energi finns inte att tillgå överhuvudtaget. Men vi få hoppas det blir bättre snart och man kommer i de vanliga rutinerna igen. (Peppa, peppa…)

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam