lördag 14 november 2009

» de tre sovande grisarna

Alla mina tre pojkar sussar sött och kvar är jag! Har precis tittat på två avsnitt av älskade, älskade Sex and the City och ska strax fortsätta med ännu ett!

Mamma, Liam och jag har idag varit på Kosta Outlet och därefter på julmarknaden. Var inte så mycket att ha om jag ska vara ärlig, men man fick ju träffa lite folk iallafall. Resten av dagen har bara flutit på. Simon kom hem vid sex-tiden och mamma kom förbi, åt en god middag, snackade, lekte med Liam och päste framför tv:n. Simon slocknade i soffan redan klockan åtta men har nu förflyttat sig till sovrummet. Fårstår att han är trött, stackarn. Jobbade fjorton timmar igår, elva-tolv timmar idag och imorgon blir det ytterligare övertid. Vad Liam och jag ska hitta på då har jag ingen aning om, men en skön promenad eller två får det bli, sen det vanliga – leka, leka, leka!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam