lördag 21 november 2009

» till sängs

Nu har lillfisen somnat. Stackarn blev så ledsen när jag försökte ge honom hans näsdroppar. Alvedon är helt okej, han verkar gilla det men så fort man närmar sig näsan vet han vad som är på gång och vill absolut inte ge med sig! Men efter att ha fått nappen och sina favoritgosisar så somnade han sött. Hoppas det inte blir något spring inatt utan att han får sova ordentligt.

Hann ta några bilder på min lille gosegrisgullebulle också innan det var sängdags. En busig sjukling!

IMG_6197IMG_6204IMG_6170IMG_6168IMG_6188IMG_6171IMG_6180IMG_6185IMG_6192

2 kommentarer:

bagerskan sa...

En riktig sötnos!

På 6 månaders kontrollen kände läkaren att ena pungkulan inte trillat ner och vi fick en remis till kirurgen. Operationen kan fortfarande ev. bli av beroende på vad ultraljudet visar. Troligen är gången för trång för att pungkulan ska kunna trilla ner av sig självt, så vi får se...

Så Liam hade RS han oxå? Varför blev ni inte inlagda då? Vi vände oss till Växjö och låg inne i 6 dagar med Sebastian då han inte orkade äta ordentligt. Betydligt tryggare o skönare än att behöva åka fram o tillbaka även om det suger att ligga på sjukhus, aldrig kul.

Hoppas ni får en lugn natt, kram Karin

PS. Gisses vad tävlingar du sprutar ut, hur ska jag hinna vara med i alla dom tävlingarna...?!?
Tröttnat lite på att tävla då jag inte vunnit på evigheter, tävlar o tävlar utan en enda vinst är inte så roligt. Men skam den som ger sig...!

Kram igen Karin

Dalkullan Penny sa...

GUD vilken sötnos du har. Underbara bilder!
Man kan ju bli bebissjuk för mindre

kram Penny

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam