lördag 21 november 2009

» det blir aldrig…

…som man tänkt sig! Liam vaknade flera gånger efter att jag nattat honom. Till slut fick det vara nog på rännandet i trappen så han fick följa med ner och sova i vagnen istället. Men somnade han? Icke! Så han fick sitta och leka lite, äta fruktpuré och kika på film med mig. Men efter att ha försökt natta honom i barnvagnen för tredje gången så rann det över. Han måste ha varit jäkligt övertrött för humöret skiftade hela tiden från gapskratt till skrik och gnugg i ögonen. Försökte sedan natta honom i sin egen säng men inte gick det heller! Plan A hade gått åt skogen och fick istället ta till plan B – ett varmt bad! Och så blev det, han badade i sin balja och jag passade på att ta en dusch samtidigt. Och det verkar som att det hjälpte för än har han inte vaknat! Det är i och för sig bara en kvart sedan han somnade men man får ju hoppas!

Hoppas, hoppas, hoppas…

1 kommentarer:

Hannele - Mamma till Kevin sa...

Det där problemet om man kan kalla det så..så har jag med min son, han somnar först och sedan så vaknar han mitt i natten och för det mesta så vill han inte somna om igen utan är helt natthyper :P
Någon gång så händer väl att han somnar om igen efter maten men inte jämt :)

det är väl någon period dom har väl kommit till :P

Kraam
H

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam