fredag 13 november 2009

» som jag trodde…

…lillfisen har visst inte tänkt att vakna mer ikväll. Eftersom han somnade i barnvagnen så har jag precis burit upp honom till spjälsängen och han fortsatte sussa sött. Gullunge! Han har varit väldigt grinig den här veckan men idag har han verkligen varit sig själv igen. Kommit in i sina matrutiner, sovtider och inte lika mycket bråk vid nattningarna. Åh, så skönt! Hoppas bara det håller i sig.

Nu ska jag slänga mig i soffan och fortsätta kika på Idol och sen blir det nog ett par avsnitt av Sex and the City. Har hunnit plöja mig igenom de två första säsongerna redan och får snart hia mig innan boxen tar slut. Vore mycket olyckligt nu när jag hamnat i beroendet igen.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam