söndag 1 november 2009

» orlando’s dop

IMG_5651IMG_5666IMG_5672IMG_5674IMG_5678IMG_5679IMG_5680IMG_5681IMG_5648

Klockan 08:45 i morse väckte Simon mig med ett “dags att stiga upp nu..” Jag klev upp, fixade, stressade och gjorde mig i ordning till orden. Min karl däremot lunkade ner för trappen, bredde smörgåsar i snigeltakt, slängde ett trött öga på dop-inbjudan och - “Agnes! Du vet att dopet börjar klockan tio va?!”
Öh, ja! Det blev en stressad morgon kan jag säga. Väckte Liam, slängde i honom sin frukost, påklädning och ut i bilen. Plockade upp Nadde och Jörgen på vägen och vi var framme vid kyrkan i ganska god tid. Det var inte bara dop utan även högmässa, en lååång sådan. Men efter en timme drog vi oss till Folkets Hus där det vankades smörgåstårta, fika och presentöppning!

Efter dopet möttes vi upp hemma hos oss då grabbarna skulle glo på fotboll. Därefter lagade Simon en god middag till allihopa inklusive min mamma, en aning bakis. Han gjorde klyftpotatis, champinjonsås och fläskfilé – ingen dålig söndagsmiddag det inte!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam