måndag 9 november 2009

» en ny bissing

Det har varit en riktigt grinig natt och fortsatt hela långa dagen. Min febriga Liam har inte varit på humör alls och varken velat sova, leka eller vara glad överhuvudtaget! I natt turades Simon och jag om att ta honom; natta, ge alvedon, trösta… Efter ett evigt vak och ingen sömn tog jag med honom ner till vardagsrummet så att iallafall Simon skulle få sova. Tack och lov somnade han i vagnen och jag slumrade till i soffan efter två avsnitt av Sex and the City – tills han vaknade igen, och igen och igen. Vid halv fyra i morse somnade han äntligen om i sin egna säng och sov till klockan sex då det var Simons tur. Jag fick sova ut till klockan elva vilket var på sin plats efter den tuffa natten.
Idag upptäckte Simon vad det var som var “fel” – en tredje tand. Det är den rackaren som har spökat för lilleman som varit både febrig och hård i magen i ett par dagar nu. Får hoppas att den ploppar ner snart (gärna resten av tänderna också på samma gång) så vi får sova hela nätter igen.

1 kommentarer:

bagerskan sa...

Hejsan vännen!
Jobbigt när tänderna vill komma fram, vi har haft turen, minst sagt, då Sebastian fått 7 (!) tänder utan minsta pip.
De enda tips jag kan ge är flytande alvedon då det bedövar lite i munnen + något kallt att suga på. Hoppas kommande nätter blir lugnare, kram Karin

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam