lördag 28 november 2009

» tanttjusaren

Nu har mamma, jag och Liam precis kommit tillbaka från Outleten. Det har blivit som en liten tradition så här i juletid att gå dit på lördagarna när Simon jobbar. Vi har fönstershoppat lite, käkat i restaurangen (där lillebror hade fullt upp att göra alla gästerna nöjda) och handlat födelsedagspresent - julblomma och choklad - till lilla morfars fru, Lucja. Därefter gick vi en sväng på julmarknaden i regnet och tog även en titt i Köpmannahuset. Liam somnade sött i vagnen, helt slut efter sex timmars lek och stoj. Han sover fortfarande, tröttisen.
Han fick massor med komplimanger idag av främlingar. En hel familj vid bordet bredvid satt och berömde honom; “Åh, titta! Han äter gurka!”, en dam kom fram och plockade upp skeden han tappat på golvet och en annan dam kom och plockade upp hans kanin när jag försökte få på honom overallen i folkvimlet; “Men vilka ögonfransar du har! Jaaa! Gulligulligulli…” Det är min charmknutte det!

IMG_6371IMG_6372IMG_6367
Liam på väg till Outleten i sin nya overall från Ullared!

2 kommentarer:

En Mölnbobos Liv sa...

Jag har en ny tävling hos mig om ett ekoplagg

Var gärna med och tävla

http://www.annakarlsson.se/blogg/2009/11/28/vinn-valfritt-ekobarnplagg-av-market-pure-heaven/

Annmi sa...

Sicken liten Charkille ♥ *Kram*

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam