måndag 30 november 2009

» storhandla

Har inte hunnit skriva någonting idag, så får ta igen det nu.

Simon gav mig en lång sovmorgon i förmiddags och sen kom Adde på besök med semlor! Åh, så gott! Kanske inte en så bra frukost bara, va? Klockan två packade vi in oss i bilen och styrde mot Nybro. Svärmor behövde hjälp med att hänga upp lite tavlor och fönsterlampor så Simon fick snällt ta med sig borrmaskinen. Liam hade jättekul hos sin farmor! Satt på golvet med roliga slevar och trummade på allt han kom över. Eftersom han hade så kul så passade Simon och jag på att sticka bort till Jysk ensamma. Köpte en resesäng som vi länge kikat på. Perfekt att ha nere hos mamma när hon är barnvakt så man slipper oroa sig för att han tar sig ur barnvagnen under tupplurarna.
När vi kom tillbaka till svärmor var Liam jätteledsen. Inte alls kul att bli lämnad ensam hos farmor! Kan ju vara förståeligt då han inte träffar henne så ofta och inte är lika van vid henne som med sin mormor.
Vi fortsatte i alla fall till Willy’s och köpte våtservetter och puré och därefter blev det storhandling på Kvantum. Var hemma i Kosta igen vid sju-tiden. Packade in allt och sen käkade gott - revbensspjäll, potatissallad och vitlöksbaguette! Mmm!
Mamma kom förbi en sväng också. Lekte med Liam innan han skulle sova och sen smuttade hon och Simon på en flaska glögg från Systemet. Har aldrig lärt mig dricka glögg, äckligt. Men jag älskar när det doftar glögg! Riktig mysjuldoft sprids i hela huset!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam