torsdag 5 november 2009

» liams första snö!

IMG_5765IMG_5748IMG_5763

Det har varit fullt upp idag, tycker jag. Hela familjen gick en härlig (blaskig) runda i snön, handlade lite och gick en sväng på outleten. Sen har vi bakat inför kalaset på söndag, kärleksmums och kolabakelser, så nu borde vi klara oss ett tag.

Liam har förresten fått ett paket på posten idag! Det var från snälla, snälla Eva på Rarabarn som skickat tre stycken ursnygga haklappar! Tack så hemskt mycket!

1549209-rescaledpic-300x3631842332-rescaledpic-300x3001549224-rescaledpic-300x388

Imorgon firar jag och Simon 5 galna år tillsammans. Men eftersom han jobbar i helgen så firar vi lite ikväll istället. Han har lagat en god middag och så har vi hyrt Johan Falk 5 och 6. Myyys!

Jag har tyvärr inte hunnit dra tre vinnare i Nova Star-tävlingen ikväll utan dom presenteras istället imorgon. Jag brukar försöka dra samma dag tävlingarna avslutas men har helt enkelt inte haft tid. Hoppas att det är okej!

1 kommentarer:

Eva sa...

Hej!

Fin kanin Liam har...en sån har min dotter Norma oxå, vill o kan nog inte somna utan den på kvällen! Ligger o kramar den hårt tills hon somnar!

Kram Eva

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam