fredag 20 november 2009

» min lille bebis

Liam har blivit ännu sämre ikväll, innan var han mest snorig och tårögd men nu har det även satt sig i halsen. Han harklar, hostar och är jättehes. Lille stackaren, han har vaknat flera gånger sen han somnade vid halv nio. Har fått trösta, snyta och natta och nu verkar det äntligen som att han somnat ordentligt. Hade hoppats på att han skulle bli bättre men det verkar inte som att vi har sån tur. Skit också, skulle varit lite snabbtänkt och ringt till BVC i förmiddags, kanske kunde Agneta haft lite bra råd.

Är det förresten någon som har ett bra tips till en liten hes hals?

4 kommentarer:

bagerskan sa...

Det låter lite som början på RS, då rosslar dom och hostar som hundskall, får han feber bör ni nog kontakta barnakuten. Allra viktigast är att han får i sig vätska, dom kan torka ut fortare än vi vuxna.
Massor med kramar, hoppas han kryar på sig snart!

Kram Karin

bagerskan sa...

PS.
RS-virus kan man få upp till ett år, ett förkylningsvirus som tar hårdare på bebisar än oss vuxna.
Vanligaste perioden är just nu under vinterhalvåret.

Kram kram Karin

Malin sa...

Ingen aning, men det verkar som att Liam fått samma skit som Melker. Vi ger nässprej när han ska sova ibland för att hjälpa upp andningen lite, men det hjälper nog inte mot hesheten :s

Carola sa...

Röd blandsaft som man värmer ljummen lindrar och är slemlösande. Jag trodde inte på det, jag menar, socker, det borde ju vara slembildande, men jag testade och det funkade.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam