torsdag 19 november 2009

» sjuklingar

Diesel och jag är tillbaka från en promenad i regn och rusk. Hade även en misstänkt yxmördare efter mig hållandes i ett prickigt paraply. Följde mig hack i häl nästan hela rundan tills vi svängde av hemåt. Avskyr att ha folk i ryggen när man är ute och går, speciellt när det är lika mörkt och kallt som en isbjörnsröv ute. Tur att Diesel är en stor, stark schäfer som kan försvara sin matte i kris. Det är i alla fall det jag försöker intala mig.

Idag vaknade båda mina pojkar upp sjuka. Liam är dösnorig och Simon har ont i halsen. Nu väntar jag bara på att bli sängliggandes jag också. Har inte tid eller ork med det nu! Vi ska ju äntligen till Ullared nästa onsdag! Har inte varit där på två år så nu är det dags. Om jag så ligger för döden så ska jag dit, punkt slut!
Ska handla massa julklappar! Barnvakt är ordnat också. Mamma sover över tisdag natt och på onsdag morgon smyger vi iväg. Sen på kvällen när mamma ska till tjejmiddagen kommer svärmor och byter av, perfekt!

Nu ska ge mig in i köket och kolla till middagen. Det blir mammas goda (och starka) gulaschsoppa med fransbröd och ost idag! Mmm, så smarrigt!
Celebration elements
Förresten, innan jag avslutar vill jag gratulera Evelina som fyller 22 år idag!
Grattis vännen! Present väntar!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam