söndag 2 december 2012

Rock’n’roll, julmarknad och Vissefjärdabesök

Efter pulkaåkningen idag åkte vi till Kosta Outlet. Top Cats uppträdde där idag, riktigt sköna snubbar. De sjöng inte bara bra de var skitroliga också! Liam var inte alls hågad på att lyssna på musiken, han höll istället till i bokhandeln där de har en massa leksaker att titta på. Mycket roligare! Men när de spelat färdigt och vi bestämde oss för att besöka brorsan i korvståndet och ta en korv, då blev det fart på de små benen!

Därefter packade vi in oss i bilen och körde till Tommy, Thessan, Alex och Felix som flyttat till Vissefjärda. Dom fick inflyttningsblomma, vi fikade, snackade en massa skit och barnen lekte!

En händelserik och mycket fin första advent har vi haft!

IMG_8195IMG_8206IMG_8207IMG_8192

1 kommentarer:

Anonym sa...

Oooo,så mysigt/Kram på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam