fredag 14 december 2012

Barnvagnsskidor från Axos

Igår hämtade vi ut ett paket med mycket praktiskt innehåll; ett par supersmarta barnvagnsskidor från Axso!

Jag älskar snö och vinter, men jag vet inte hur många gången jag klagat på den dåliga trottoarplogningen de senaste veckorna. Det är fasligt tungt att putta vagnen genom snömodd, att klara det utan att svära för varje steg är en konst. Men så finns då en lösning, och det är denna otroligt smarta uppfinning som gör vintern lite enklare för föräldrar med småbarn. Vi har ännu inte hunnit testa barnvagnsskidorna, men det ska vi absolut göra i dagarna.

Läs gärna mer om barnvagnsskidorna hos Axso och se samtidigt en film på skidorna in action. Passa även på att beställa hem ett par egna och glöm då inte använda koden “julklapp” som ger er 30% rabatt!

 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så smart :)
/Kram

Caroline Andersson - Mamma till Elias sa...

Dom är helt underbara, underlättar hur mycket som helst! :)

Melissas Prinsar sa...

nä har du fixat dig ett par såna HAHA såg att dessa fanns te bugaboo me som jag har te Linus men där går verkligen mig gräns inga fula skidor på min barnvagn haha
tacka vet jag vinterhjulen man kan byta till på bugaboo =)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam