lördag 22 december 2012

Dan för dan före dopparedan

IMG_9724

Idag har det inte varit annat än förberedelser här hemma. Vi har hjälpts åt att storstäda hela våningen med damning, plock, dammsugning, skurning, tvätt, strykning och renbäddning inför morgondagens uppesittarkväll och såklart julafton. Det tog sin lilla tid innan vi var färdiga trots att vi faktiskt fick städa ifred. Nomi sov i närmare två och en halv timme, en jävla bra tajming, och Liam satt mest och tittade på film innan han följde med mormor hem en sväng.

Under kvällen har vi varit lata och ätit pizza. Efteråt när Nomi fick i sig lite gröt tvärdäckade Liam i soffan när han kollade på filmen Upp. Han måste ha varit jättetrött. Så efter gröt och ett bad fick Nomi rulla runt, leka och vädra fossingarna själv på golvet med all uppmärksamhet. Det dröjde dock inte länge förrän hon ville sova för natten och vi fick i lugn och ro sätta oss och slå in de allra sista klapparna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Naw....Underbart sååå söt Nomi är/Julpuss från mig!

Vanilla sa...

Åh, vilket fint kort på ditt lilla hjärta! :-)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam