söndag 23 december 2012

Dan före dopparedan

Vilken lång dag vi har haft, och än är den inte riktigt slut. Min morgon startade redan klockan sex, de som känner mig vet att det är omänskligt tidigt. Här hemma är det jag som tar nätterna med Nomi och Simon tar morgnarna. Men eftersom hon ville äta sitt nattamål (som annars är vid fyra, fem) klockan sex och sedan inte ville somna om, så steg vi upp. Liam kom också tassande efter en timme eller två. Vi gjorde adventsfrukost, väckte upp pappsen och sen tittade vi alla på näst sista avsnittet av julkalendern tillsammans.

Under eftermiddagen har vi förberett inför kvällens uppesittarkväll. Vi har lagat älgstek som stått på spisen i närmare tre timmar och även kokt och griljerat en bamsing till julskinka inför julafton.

Vid fem-tiden kom Tobias och hans Jennie. Det är ju tradition att Tobias alltid kommer dagen innan och i år är det första gången Jennie följer med också. Först blev det lite julklappsutdelning. De fick ett par flaskor vin, julkort och inramat porträtt på barnen. Liam fick ett stort paket me sextusen pärlor och massor av roliga pärlplattor. En mycket poppis julklapp, likaså Nomis två klappar. Hon fick två riktigt roliga leksaker som hon länge satt och pillade med! Kvällen ägnade vi sedan åt att äta en god middag, älgstek med potatisgratäng, och spelade BingoLotto.

IMG_9757IMG_9771IMG_9777IMG_9763IMG_9782IMG_9791

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,myyys & gottit ♥...
God Julkraaam från mig till Er alla!

En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma sa...

♥♥ GOD JUL ♥♥ Hoppas att ni får en underbar julafton !!
KRAM

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam