lördag 1 december 2012

60-års kalajs för bonusmormor

Ikväll har vi firat barnens bonusgammelmormor som precis fyllt 60 år. De hade hyrt Folkets Hus i Skruv där vi skämdes bort med en riktig brakmiddag med dansk fläskstek, fläskfilé, potatis, såser, massa sallad och mycket mera. Barnen lekte, vi sjöng, det skålades, presenter öppnades. Sen var det dags för kaffe och tårta. Och smörgåstårta (ja, jag skojar inte). My God, inte gick vi därifrån hungriga inte.

Nomi var snäll under hela kvällen, hon satt mest och tittade på alla nya ansikten och så sov en liten stund också. Det var dock inte så lätt med alla höga ljud så hon var mest vaken. Liam verkar ha haft en jättebra kväll han också. Han har busat med mina små bonuskusiner, jagat ballonger med morfar och knappt suttit still en sekund!

IMG_7951IMG_7996IMG_8017IMG_7894IMG_7909IMG_7857IMG_7897IMG_7925

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt & gottit...
Grattis till 60-åringen mé/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam