tisdag 31 januari 2012

Top Model Sverige

Efter att Liam somnat och gubben åkt till jobbet ikväll satte jag mig tillrätta i soffan för att se det nya Top Model Sverige som spelats in. Jag blev faktiskt positivt överraskad, annars brukar svenska remakes vara pinsamt sjaskiga och inte i närheten av originalet. Men shit, det kändes verkligen glammigt. Izabella var strålande vacker och Jonas var ju bara för skön, kan inte få nog av hela honom och hans ursköna personlighet! Så det här kommer följas stenhårt kan jag lova. Ja, trots den där jävla Sofia som fick mig att se rött varje gång hon syntes i rutan. Kan verkligen inte med sådana människor, som har ett så ohälsosamt högt självförtroende och ser ner på alla andra. Hon kommer inte komma långt, inte med den attityden. Kharma, din jävla överklassbrutta. Kharma förihelvete.

Top Model Sverige

1 kommentarer:

Tess sa...

Oh det missade jag. Det blir till att kolla på tv3play ikväll alltså :-)

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam