fredag 6 januari 2012

Kvällspigg

IMG_6891

Hur den här lille killen kunde ha så mycket energi ikväll är för mig en gåta. Inte nog med att han tvingade upp sin pappa i ottan (mycket ovanligt, han älskar att sova länge precis som sin morgontrötta mamma) han somnade inte heller förrän efter elva ikväll. Det vore logiskt att han däckade mycket tidigare alltså. Men icke, han skulle titta på “Dajsa” på min dator under tiden vi såg Cast away på tv:n och så skulle han äta ostbågar och köra traktor och studsa i soffan och dricka saft och… Ja, nog tog det sin lilla tid alltid. Innan han låg där alldeles utslagen i soffan med sin snutte och tutte.

3 kommentarer:

Vanilla sa...

Oj, hur orkar han! :-)

Pappan Anders sa...

Ja, ibland undrar man, var får dom all energi från :-)
Gött han somnade. Ha De!

anderslukas@hotmail.com

Alfva sa...

Vissa dagar säger jag bara! De studsar runt som tokar ju! Men det brukar komma ikapp när det inte finns tid att sova sen!

Sv:Ah, då hänger jag med! Tur att du löste det!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam