tisdag 31 januari 2012

Bilbesiktning och kvällsbus

IMG_7648

Liam slår en signal till mormor med sin Buzz-mobil!

Idag har det inte varit en vanlig dag för det har varit min mormors födelsedag – hurra, hurra, hurra! Jag firade henne på mitt alldeles egna vis, genom att tvinga med henne till Nybro för att besikta bilen. Nej då, hon följde så gärna med, lille Bonzo också. Man kan säga att den lille vovsingen var något av en turmaskot för bilen gick jädrar igenom besiktningen, det brukar vi annars inte har någon som helst tur med. Underbart! Så då hade vi två saker att fira, mormor och jag, och hon köpte med sig smörgåstårta och bakelser hem som vi kalasade på hos henne för att fira både födelsedagen och det prickfria pappret. Härligt!

Resten av dagen har ägnats åt diverse vardagsmåsten men har även hunnit busa av oss på Liams rum också ikväll. Han skulle göra allt på samma gång; leka med bilarna, bygga torn med klossarna, pussla med sitt Nalle Puh-pussel, bygga duplo, laga mat i sitt kök och så vidare, och så vidare. Så han var väldigt trött när klockan slog läggdags och somnade efter bokläsningen.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam