fredag 27 januari 2012

Mys och ajaj…

IMG_7578

Vi lyckades få till ett riktigt mysigt obligatoriskt fredagsmys trots att pappa Simon roar sig på annat håll. Min mamma kom hit med mat från pizzerian som vi fluffat i oss och resten av kvällen har vi tagit det lugnt i soffan med film och grejer.

Däremot hände det ju en liten olycka strax innan Liam skulle lägga sig och sova. På väg från badrummet sprang han mot sitt rum och samtidigt tittade bakåt på mig. Pang sa det, han sprang rätt in i väggen. En rejäl smäll och fy fasen vad rädd jag blev. Ännu räddare när det kom blod från tänderna. Men som tur väl var hade de inte skadats utan det var i överläppen det hade blivit ett jack. Stackars liten, han var så ledsen. Men jag är ändå glad att han inte sprang fem centimeter åt vänster, då hade han sprungit rätt in i kanten av vår tegelvägg. Vill inte ens tänka tanken på hur skadorna sett ut då.

Lillfisen lugnade sig ganska fort i alla fall och somnade gott i sin säng efter bokläsning. Själv sitter jag nu och tittar på Da Vinci Koden och brer ut mig i soffan. Aaaah…

2 kommentarer:

LILITH - Mamma med Borderline sa...

Så lyckas Leo jämt göra, dock så tittar han framåt och ser att han är på väg att springa in i något men stannar inte ändå :)

Louise - Mamma till William sa...

Vilken tur i oturen! Usch förstår din rädsla, man är ju så himla rädd att de ska skada sig och speciellt tänderna som är så ömtåliga.. Ibland hade man velat sätta skyddshjälm och visir på dem :P haha

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam