söndag 15 januari 2012

Filmkväll

Klockan åtta somnade Liam i sin säng och strax därefter åkte sambon till jobbet för ett nattpass. Mamma kom förbi och vi fortsatte vårt Twilight-race med att se New Moon och dippade med guacamole och rostade brödstänger.

Jag har ju en crush för Edward, och även en för Jake. Ögongodis båda två. Mamma däremot tycker Edward ser ut som en läbbig och blek clown och kommer med elaka kommentarer hela tiden. Lustigkurre. Jake däremot är hon heltänd på, och det får man ju höra också. Om och om igen. Ja, jisses. Får ta och se Eclipse med snart så att jag sen äntligen kan få se fjärde filmen när den kommer. Hade ju tänkt se den på bio men det har inte hunnits med, så jag får snällt vänta ett par månader. Skit också.

Twilight DVD CanadaBarnesandNobletwilight-eclipse-dvd-cover-400

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam