torsdag 26 januari 2012

I lekparken

Liam vilade hela förmiddagen igår, han var så slö och trött. Men framåt kvällen piggnade han till och blev sitt vanliga jag igen. Jag vet inte alls vad det var han fick för nått, kanske en liten släng av feber bara. Skönt att han kryade på sig fort!

Eftersom vi var inne hela dagen igår så gav vi oss ut idag för att få lite luft. Och Liam behövde ju busa av sig lite också så lekparken fick det bli! Rutschkana och snöbollskastning, mycket poppis hos busfröt!

IMG_7519IMG_7557IMG_7511IMG_7538IMG_7532IMG_7554IMG_7552IMG_7529

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! :)

Jag och min kompis Louise gör ett projektarbete i skolan just nu. Vi gör en kokbok med bakverk för ungdomar och barn och jag tänkte fråga om du hade lust att svara på lite frågor? :)

Försök att svara så utförligt som möjligt!

1. Brukar du baka med ditt/dina barn? Isf, vad brukar ni göra?

2. Hur gammal är ditt/dina barn? Tjej/kille?

3. Är det du som bestämmer vid bakningen eller får barnet/barnen vara med och bestämma över recept, vad ni ska göra osv?

4. Har ditt/dina barn några speciella intressen vad det gäller bakning? (dekorera, kladda, leka, mäta upp...)

5. Barnets Favoritefterrätt/bakverk? :)

6. Barnets Favoritfärg?

7. Tror du som förälder att det är viktigt för barn att få baka när de är små / håller på att växa upp? Sker det en utveckling med text, bild, form och färg redan i tidig ålder?

Svara gärna på min mejl: lindshe@hotmail.com

Puss och kram, skumbanan! :) // Linda

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam