måndag 2 januari 2012

En helt ny början

IMG_9886

Vår tidigare lägenhet, en femma i ett charmigt kulturhus.

Vi har bott i vår nya lägenhet i över en månad nu och trivs så himla bra. Allt känns plötsligt så mycket roligare, till och med att stiga upp på morgonen. Visst trivdes vi mestadels av tiden i vår gamla lägenhet också men i slutet så började både Simon och jag må dåligt. Kändes som en väldigt tung och jobbig energi samtidigt som möglet (som enligt hyresvärden inte alls var något mögel) gjorde sitt till. Så vi har haft en otrolig tur som fått tag i vår nuvarande lägenhet, man kan inte bo bättre!

Idag så tog vi de allra sista kraftansträngningen i den gamla lägenheten. Therese var barnvakt åt Liam under tiden. Han verkade inte ha något emot det alls och Alex och han hade visst funkat bra ihop också. Tur det! Sambon tog det sista i källaren och ute i trädgården medans mormor (som tack och lov ville hjälpa mig) och jag städade inomhus. Det tog 3½ timme sammanlagt men fy fasen vad rent och fint det blev! Så imorgon ska nycklarna lämnas till hyresvärden, ska bli så otroligt skönt att lägga det här bakom oss och börja på nytt kapitel!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam