lördag 7 januari 2012

Nu är det klippt!

IMG_6997

Liams hår växer som ogräs och jag tror hans forna korkskruvar börja försvinna sakta men säkert. Men så länge han är lite lockig får han vara långhårig, han passar så bra i det. Och helt ärligt vet jag inte om jag vågar klippa honom kort, han kommer ju se så annorlunda ut då.

Hans lugg har vuxit något enormt sen han var hos frissan också så nu åkte faktiskt saxen fram. Såklart vägrade han ju men det gick ganska smärtfritt ändå, teamwork is the shit. Vi satte honom framför Disney Junior, Simon satt bredvid och körde pepptalk medans jag klippte ruffset i luggen. Och nog var han ganska sur på mig under tiden. Men att belönas med lite vaniljglass och lördagsgodispåse efteråt är ju inte fy skam, kanske vill han till och med klippa sig oftare nu?

4 kommentarer:

✫Familjen Bus✫ sa...

Hihi duktig kille som klipper sig :)
Här har vi inte vågat gå till frissan, blir rakapparaten hemma istället!

kram kram

Bea sa...

ej undrar om du gör bloggdesign ? Är intresserad utav det iallafall..

MVH Bea

Bea sa...

OK vad synd! tyckte du hade gjort så fina =))

Emma Viklund sa...

Såklart han ska ha sitt långa hår kvar, lockarna och håret är ju en stor del av han :) Förstår hur du tänker... Söte!!

Viggos hår börjar nu se riktigt ovårdat ut, hans hår är nog inte gjort för att vara längre, även om jag hade önskat det, tycker det är fint då det är lite längre... förut har jag alltid tagit rakapparaten och trimmat lite, men denna gång funderar jag på ett besök hos frissan, så han får sig en riktigt snygg frisyr :) Det är nog därför jag låter håret växa ut på honom. Frågan är dock om han törs, försöker förklara för honom och förbereda honom, men ja... det visar sig :)

Kram på er fina, hoppas ni får en riktigt mysig söndag! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam