onsdag 4 januari 2012

Julen ut – igen!

IMG_6885

Ut med det röda och in med det lila!

Efter en lång sovmorgon och flera timmars seghet fick jag ett ryck och massa energi. Skulle ju egentligen väntat med att kasta ut julen till helgen, men inte kunde jag hålla mig inte. Den åkte ut idag helt enkelt. Känns skitskönt! Det enda som är kvar är ljusslingan på balkongen, men den får faktiskt vara kvar ett tag till. Det är ju så mörkt ute fortfarande.

Annars har vi inte hunnit med så mycket mer idag. Däremot så ska vi ut och leka lite imorgon, Liam skulle verkligen behöva springa av sig. Och eftersom det snöar som sjutton ikväll kanske han får prova sin nya pulka för första gången? Hoppas det!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har du haft problem med bloggen? Har sett inläggen på BL, men när jag försökt klicka mig in de senaste dagarna har jag bara hamnat på en susnetlänk.
Nåja, NU kom jag ju in i alla fall!
Och jag måste ju banne mig också kasta ut julen. Så trött på sakerna!

Vanilla sa...

Ja, det är mysigt med det juligt röda, men det är nästan ännu roligare när man får byta ut mot andra färger - lila är helt klart min favoritfärg men det brukar bli först till hösten! :-)

Hoppas allt är bra med dig!
Kramar

PS Idag har jag skrivit en förlossningsberättelse i min blogg! :-)

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Kul att bloggen funkar =)

Julen har vi mer eller mindre fått ut här också... så ljust och de känns renare... är bara gardiner, ljusstakar och gran kvar de åker ut i veckan!

du har en award hos mig: http://virresblogg.blogspot.com/2012/01/en-award-fran-katta.html

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam