måndag 9 januari 2012

Jullovet över

I gårkväll började Simon på sitt nattskift efter att ha varit julledig och hemma med oss. Han var hemma vid sex-tiden i morse och två timmar efter ringde klockan för mig och Liam. Jullovet officiellt över, men skönt att komma tillbaka i rutinerna igen. Simon hade med sig nybakade frallor också som han köpte på Konditori Fenix strax innan han åkte hem till Kosta. Det är vardagslyx det, gott som attan! Efter frukost blev det påklädning och tandborstning innan vi gick till dagis. Liam verkade jätteglad över att vara tillbaka och rusade in, klättrade i ribbstolarna och kastade sig på stora mattan. Däremot var han inte lika glad åt att jag skulle gå igen, men jag tror nog han glömde det ganska fort efter att jag gett mig av.

Förmiddagen har jag ägnat åt att städa. Men man får ju göra allting tyst då Simon sover till klockan två på eftermiddagen. Men jag lyckades städa i både städskåpet och i vårt kaotiska förråd utan att väcka honom. Hann även köra ett lass till återvinningscentralen innan det äntligen var dags för dagishämtning. Och han var lika glad som alltid när man kommer!

Ikväll har vi tagit det lugnt, lagat middag, käkat, tittat på film och myst i soffan. Simon har åkt till jobbet och Liam ligger nu och sover i sin säng efter att ha läst bok med mig. Jag ska krypa ner i soffan lite tänkte jag, titta på en film innan läggdags.

IMG_7019IMG_7025IMG_7032IMG_7040IMG_7036IMG_7044IMG_7026IMG_7023

1 kommentarer:

Nina Bergquist sa...

lika söt som vanligt! :D

han har blivit lite mörkare i håret va?!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam