tisdag 17 januari 2012

Bland blöjor och hjältar

Det går på rätt håll med potträningen. Att kasta tre par kalsonger i tvätten är bättre än fyra som det var igår. Och vi ger inte upp här hemma utan testar oss fram. Försöker även sätta upp lite rutiner kring hela kallsipp-och-pott-grejen och låta honom ha kalsonger från det att han kommer hem från dagis tills det är sängdags. Det får såklart ta tid att göra barnen blöjfria och vi fortsätter i vår takt, sakta men säkert, så kanske han är blöjfri dagtid någon gång framöver.

Fisungen ligger nu och sover i alla fall efter att ha tittat på Peter Pan två gånger. Det är hans favorit nu. Inte Peter Pan himself utan piraterna, Kapten Krok och krokodilen. Jake och Piraterna som går på Disney Junior är också en favorit. Hade jag inte redan fixat med temat till hans 3-årskalas så hade det nog blivit ett pirattema. Men han hinner väl ändra sig tills dess kanske. De små är ju ganska duktiga på det, att ändra sig. Ena stunden är det Toy Story och Buzz som gäller, i nästa är det Kajsa Anka eller Lejonkungen. Han har många hjältar att älska, min lilla pojk.

IMG_7233IMG_7235IMG_7238IMG_7229IMG_7236IMG_7242

2 kommentarer:

alexandra blivande 2 barns mamma sa...

ta det i eran takt.. snart är även liam torr.. :) Det går fortare än vad du tror..

försök att luska ut när han brukar kissa.. och så sätter du honom på pottan/toan de tiderna.. fråga inte så mycket säg istället kom nu liam så går vi och kissar för det är daxs nu..

Har märkt på Tove att hon alltid svarar nej jag är inte kissnödig nu när hon håller på och leker.. sen bara nån minut senare så springer hon till toaletten men hinner inte alltid.. :P

Angela sa...

Så söt! Lycka till! Här försöker vi vänja oss av med den sista tuttningen på natten :)
Det är bara att bita ihop och ta tag i det...
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam