söndag 15 januari 2012

Litet firande

Vid tre kom mormor, gammelmormor och bonusgammelmorfar till Liams förtjusning. Vi bjöd på kaffe och “tv-tårtan” som jag bakat idag. Det var verkligen inte igår jag bakade tårta men det var ju inget märkvärdigt (ja ja, jag använde färdigköpt botten. Annars hade det nog blivit en smärre katastrof) så det får vi nog göra fler gånger. Hade däremot velat dekorera den med jordgubbar, men det fanns ju såklart inte på Konsum. Men det fick gå ändå och gästerna trodde till och med att tårtan var köpt för den smakade precis som originalet – bra betyg!

Liam är i full gång här hemma nu. Han har busat och rusat enda sedan dom kom och har fortsatte även efter att dom åkt. Men det gör inget, då är han ju trött sen vid åtta när det är dags att sova. Imorgon blir det dagis igen!

IMG_7198IMG_7199IMG_7205IMG_7203

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam