lördag 7 januari 2012

Vår fredag

IMG_6948

Mammas gladfis!

I förmiddags åkte Liam, jag och min mamma till Broakulla för att hälsa på min mormor och hennes gubbe. Vi hann med både lite bus, fika (Liam är tokig i gammelmormors kanelbullar) och prat innan vi begav oss hemåt.

Sambon var både uppstigen och hade ätit när vi kom hem, trots att han suttit uppe hela natten och morgonen för att se den där ishockeyn. Ovanligt pigg alltså så vi åkte en sväng till Nybro när vi ändå var igång. Först handla lite på ÖB och sen hälsade vi på hos Liams farfar. Liam var lika blyg som vanligt men mest rädd för farfars katt Stina som gömde sig under sängen. Men nyfiken var han såklart och skulle ligga på golvet och kika in under sängen, han är ju ganska tuff så länge vi står bredvid i alla fall. Buse.

Ikväll har vi ätit sambons goda kycklinggryta som han experimenterade ihop. Han kan han, min gubbe. Sen har vi faktiskt inte gjort så mycket mer än soffmys. Tittade på På Spåret och efter att Liam somnat (efter en hel del bus även ikväll) tittade vi på filmen Drive Angry. Ganska spännande men överlag ganska kass. Men mig gör det inget, min Nicolas Cage var ju med.

2 kommentarer:

Sarah sa...

Hej, fin blogg! vart brukar du köpa dina kläder? =)

Jossan sa...

Hejsan. Vilken söt unge du har. Mvh Jossan

P.S älskar din bloggdesign

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam