onsdag 11 januari 2012

Sleepover hos mormor

Mormor hämtade Liam på dagis idag. Trodde först hon tagit fel unge med sig hem för han var verkligen inte på något glatt humör, en riktig surpuppa. Men efter en massa lek på hans rum blev han sitt vanliga glada jag igen!

Efter allt bus åt han lite mellanmål och så packade vi hans väska innan det var dags att åka med mormor igen. För i natt ska han sova över hos henne. Han har ju helg nu och mormor var ledig från jobbet, så det passade ju bra.

Det är så tyst här hemma nu, känns alltid lika konstigt när Liam sover borta. Men det är ju bra för honom att få komma ifrån lite och att sova hos mormor och bli bortskämd är inget han har något emot. Gubben och jag ska nog bara ta det lugnt ikväll. Strax äta lite kokt torsk med dillsås, potäter och rivna morötter och sen blir det antagligen tv-tittande innan han beger sig till fabriken för ännu en natts jobb.

IMG_7060IMG_7055IMG_7072IMG_7063IMG_7071IMG_7070

1 kommentarer:

britta bloggar sa...

Vilka härliga bilder!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam