fredag 20 januari 2012

Filmkväll

Gubben min har jobbat extra även denna fredag. Han steg upp, åt och åkte och kommer inte hem förrän om ett par timmar. Så Liam och jag har fått underhålla oss själva idag. Inget jättespännande direkt, vi har städat, gjort helgfint och busat. Liams mormor kom också förbi en runda och vi hade filmkväll ihop. Först ut Trassel och legobygge och därefter Eclipse med chippe och dippe till. Jag har sett alla tre Twilight-filmerna tre gånger var nu och jag kan knappt bärga mig tills jag får se Breaking Dawn. Är fortfarande grumpy över att vi missade se den på bio. Skiiiit. Vill seeeee. Nuuuuu.

1 kommentarer:

mamma jakeline sa...

Mm den är bra! :) Skit att man måste vänta på del två bara... Tur att jag köpte alla böckerna till mig själv i julklapp.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam