torsdag 21 januari 2010

» virus

Vi har blivit med virus! Och då menar jag inte att vi är sjuka - utan datorn. Så ikväll ska vår lille Dell till "doktorn" Ante och förhoppningsvis bli frisk igen. I och för sig har vi sagt länge att den behöver installeras om och nu blr vi ju så illa tvugna. Ur allt ont kommer något gott, antar jag? Simon trdde vi skulle få tillbaka den nästa vecka - längre klarar jag nog inte. Bliii friiiisk!
Jag får springa ner hit till mamma när det ska skrivas inlägg under helgen, helt enkelt.

Vår lille Liam har varit ett riktigt monster inatt. Han vaknade vid två och somnade inte om förrän vid halv fem. Jag var helt slutkörd! Sen vaknade han igen vid halv sex, sex men då hade Simon hunnit hem från jobbet och tog honom. Liksaså när han vaknade igen klockan åtta. Jag var verkligen helt förstörd men min underbara sambo tog hand om honom trots en hel natt i fabriken, tack för att jag fick sova ut!
Det är hopplöst när tänderna spökar, hela tillvaron vänds upp och ner!

2 kommentarer:

Plutten sa...

Jobbigt att inte få sova, hoppas på en bättre natt i natt! :)

Annmi sa...

Håller tummarna för att lille Datorn blir Frisk foort ;)

*Kram*

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam