lördag 30 januari 2010

» knas och krabb

Vår dator är knas - igen. Japp, så illa är det. Alltid ska något krabba. Är det inte bilen så är det kaminen, är det inte kaminen så är det datorn, är det inte datorn så är det något annat! Men nu har jag snackat med Ante som tar vår dator på måndag. Sen vet ju dom att jag absolut inte klarar mig utan att få blogga så vi får låna en burk utav dom – tack snälla! Hoppas verkligen dom hittar felet för vi har inte råd med en ny just nu. Skit-piss-päron-pung.

1 kommentarer:

Christian sa...

Godau!
Hoppas att allt är bra med er där uppe i Kosta, Anna sa att hon hade varit och hälsat på. Vi får åka upp nån dag alla tre och hälsa på er. Du får hälsa Simon så gott.
kram Chrille

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam